Inspektioner
Altitude Access utför inspektioner och besiktningar snabbt och smidigt. Det kan vara broar, fastigheter eller annan infrastruktur. Vi dokumenterar med både foto och film och levererar en komplett rapport med alla skador och förslag på åtgärd.
Tillsammans med våra samarbetspartners kan leverera även komplexa inspektioner som kräver mycket hög kompetens inom betong och kolfiberförsärkningar.

En av fördelarna med vårt sätt att arbeta är att du kan vara med under hela inspektionen via trådlös förbindelse där du kan se allt och även guida personalen till platser du vill titta på.
Vi kan arbeta helt på egen hand eller under er som en förlängd arm.
Vi utför även enklare tjockleksmätning med ultraljudsmätare. Kan med fördel göras i trånga och annars otillgängliga platser som rökgaskanaler, elfilter eller skorstenar men även betongstrukturer och fastigheter.

Ibland utför vi våra inspektioner med drönare som ger ett snabbt och säkert resultat. Med dessa har vi både möjlighet till 3D mapping och filmning med värmekamera. Behöver det utföras några åtgärder kan våra reparbetare snabbt komma på plats.
ADDRESS
Altitude Access Scandinavia AB
Norra Stånggatan 36
582 73 Linköping
TELEFON:
013-13 44 44
MAIL:
info@altitudeaccess.se