Fallskydd och utbildning

Vi har utrustning från de största tillverkarna av fallskydd och kringutrustning samt fallskyddsutbildningar för alla behov.
Se till att ni har rätt fallskyddsutrustning för det arbete ni ska utföra och att ni har rätt utbildning.
Vi utför även besiktning av fallskyddsutrustning och fasta system.

Egen övningsanläggning

I vår kompletta inomhuslokal utbildar vi i Fallskydd, Torn och Mast, Räddning av nödställd och kan specialanpassa utbildningar för alla yrkesgrupper verksamma inom fallskydd och arbeten på höjd.

Vi erbjuder även möjligheten att ta fram utbildningspaket anpassat till er verksamhet. Det kan vara fallskydd kombinerat med heta arbeten, första hjälpen med mera. Det enda du behöver göra är att komma till oss, resten tar vi hand om. Det ska vara enkelt att gå utbildningar.

Arbete i sluten miljö

Arbetar du i slutet utrymme? Arbeta säkert! Att arbeta i brunnar, cisterner, tankar och bassänger ställer höga krav på säkerhet.
Denna utbildning vänder sig till alla som arbetar i slutna utrymmen. Vi lär ut metoder för att jobba på säkraste vis samt hur räddning skall ske om olyckan ändå är framme. Vi går även igenom olika typer av andningsskydd, arbete med tripoder, vinschar och räddningsblock i utbildningen.

Räddningskurser

Räddningskurserna är nästan alltid specialanpassade till din verksamhet. Det kan vara räddning från tak för att få ner en hängande person eller att få upp en person från en brunn, kassun eller tank. Här samarbetar vi med Harken och använder vinsch och tripods. Våra instruktörer har många års erfarenhet av proaktivt arbete i komplicerade miljöer som oljeplattformar, silodyk, militära uppdrag med mera.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bland annat fallskydd, besiktningar och utrustning, är du välkommen att kontakta oss för mer information. Har du andra funderingar hjälper vi gärna till att svara på frågor.

Kontakta oss så berättar vi gärna mera om hur vi kan hjälpa er. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten.
ADRESS
Altitude Access Scandinavia AB
Norra Stånggatan 36
582 73 Linköping
Information
Integritetspolicy