Vi erbjuder
Inspektioner
Vi utför inspektioner och besiktningar snabbt och smidigt på olika objekt. Det kan vara broar eller fastigheter och vi dokumenterar med både foto och film.
Fördelen med vårt sätt att arbeta är att du kan vara med under hela inspektionen via trådlös förbindelse där du kan se allt och även guida personalen till platser du vill titta på. Vi kan arbeta på egen hand eller under er som en förlängd arm.

Vi utför även enklare tjockleksmätning med ultraljudsmätare. Kan med fördel göras i trånga och annars otillgängliga platser som rökgaskanaler, elfilter eller skorstenar.
Betong och fasadreparationer
Med Altitude Access Scandinavias AB slipper ni tunga transporter av utrustning och sparar på era resurser både ekonomiska och organisatoriska. En bieffekt av att använda oss för betongreparationer förutom att vi är miljövänliga och helt tysta är att vi stör befintliga verksamheter minimalt. Ingen stor lift som står i vägen, inga stora ställningar i er industrimiljö. Vi utför snabba och effektiva arbeten för betonginspektion och reparation. Med reparbete som metod för att nå skador kan vi utföra snabba insatser på broar, vattentorn, industrier och skorstenar.
Vi utför alla typer av fasaduppdrag. Storlek spelar ingen roll. Från mycket små reparationer som tar någon timme till att utföra större reparationer och målningar av hela fastigheter. Ni slipper kostnader som normalt tillkommer för att skyliften ska stå på gatan och stoppa trafik. Reparbete är oerhört effektiv på fastigheter och annan infrastruktur.

Altitude Access utför allt från inspektion och reparation till förstärkning med FRP polymeér eller rassäkringar.. Vi arbetar enligt SS-EN 1504 för reparationer, underhåll och skydd av betongkonstruktioner.
Rengöring och sanering
Det vi är proffs på är arbete på hög höjd och i svåråtkomliga miljöer. Där andra går bet, fixar vi det snabbt och lätt. Vi är ett kostnadseffektivt alternativ och med enkla medel rengör vi både stora och små objekt snabbt.
Ett bra underhåll leder till mindre reparationer och förutom tvättar, erbjuder vi även pannrensningar och torrsanering. Ofta utan att er verksamhet behöver stanna upp.
Underhåll
Det är inte alltid lätt att komma åt att underhålla om det gäller höga höjder eller komplicerade miljöer. Vi har möjlighet att hjälpa dig där tack vare att vi arbetar med våra rep. Vi kommer åt där inte maskiner når fram.
Arbeten i slutna miljöer
Att arbeta i slutna miljöer kan vara ett problem, särskilt om du använder maskiner. Hos oss kan du få hjälp med det då vi har utbildning och kunskap för att kunna göra det.
Svets och skärning
Behöver du svetsa där det är svårt att komma åt eller på högre höjder?
Med egna lyftsystem så ser vi till att svetsmontage eller demontering görs snabbt säkert och effektivt utan att störa övrig verksamhet nämnvärt. Med våra metoder slipper ni dessutom tunga transporter av tunga skyliftar eller ställningsmaterial för att uppdraget ska kunna utföras.
Lyft och montage
Att lyfta något till en riktigt hög höjd kan vara svårt och det är inte alltid det finns plats för en kran.
Med våra metoder hjälper vi er att montera och lyfta utrustning utan behov av tunga transporter av skylift eller ställningsmaterial. Vi kommer åt när inget annat fungerar, och det på ett smidigt och miljövänligt sätt.
Elarbeten
Att arbeta med el kan vara problem, särskilt där det kan vara trångt och högt.
Om det är ett problem du har ska du kontakta oss. Med våra metoder når vi fram snabbt och säkert.
Fastighetsunderhåll
Vår styrka ligger i att vi inte är beroende av en skylift för att utföra vårt arbete. På höga hus kan det vara problem att komma åt och det är här som vi är bäst. Reparbete för olika typer av underhåll på fastigheter är vår vardag. Det kan vara fasadtvätt, målning, plåtarbeten, fönsterputsning med mera. När det inte finns andra alternativ, så finns vi.
⚪ Puts/fasadreparationer

⚪ Plåtarbeten

⚪ Målning

⚪ Inspektioner

⚪ Fasadtvätt

⚪ Fönstertvätt

⚪ Betongarbeten
Utbildning
Se till att din personal har rätt kompetens för arbete på höjd. Våra kurser riktar sig till olika yrkeskategorier inom bland annat bygg och industri. Vi utbildar personal i fallskydd, torn och mast, samt räddning. Alla våra instruktörer har hög kompetens och certifiering. Det kan inte bli tryggare och säkrare än att utbildas av en personal som dagligen utför arbeten på hög höjd och har stor erfarenhet av olika typer av arbete.
⚪ Fallskydd Halvdag grund

⚪ Fallskydd Pro (heldag)

⚪ Räddning Pro (heldag)

⚪ Mastercertifikat 2 dagar + godkänd läkarundersökning

⚪ Mastercertifikat repetition (1 dag) + godkänd läkarundersökning

⚪ Masträddning Pro 3 dagar

⚪ Kompetent Person

⚪ Företagsanpassade kurser

⚪ Arbete i sluten miljö
#altitude_access
FÖLJ OSS GÄRNA I SOCIALA MEDIER!
Norra Stånggatan 36,
58273 Linköping
013-13 44 44
info@altitudeaccess.se
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.