Vi erbjuder


Inspektioner

Vi utför inspektioner och besiktningar snabbt och smidigt på olika objekt. Det kan vara broar eller fastigheter och vi dokumenterar med både foto och film.

Fördelen med vårt sätt att arbeta är att du kan vara med under hela inspektionen via trådlös förbindelse där du kan se allt och även guida personalen till platser du vill titta på. Vi kan arbeta på egen hand eller under er som en förlängd arm.

Vi utför även enklare tjockleksmätning med ultraljudsmätare. Kan med fördel göras i trånga och annars otillgängliga platser som rökgaskanaler, elfilter eller skorstenar.


Betong och fasadreparationer

Med Altitude Access Scandinavias AB slipper ni tunga transporter av utrustning och sparar på era resurser både ekonomiska och organisatoriska. En bieffekt av att använda oss för betongreparationer förutom att vi är miljövänliga och helt tysta är att vi stör befintliga verksamheter minimalt. Ingen stor lift som står i vägen, inga stora ställningar i er industrimiljö. Vi utför snabba och effektiva arbeten för betonginspektion och reparation. Med reparbete som metod för att nå skador kan vi utföra snabba insatser på broar, vattentorn, industrier och skorstenar.

Vi utför alla typer av fasaduppdrag. Storlek spelar ingen roll. Från mycket små reparationer som tar någon timme till att utföra större reparationer och målningar av hela fastigheter. Ni slipper kostnader som normalt tillkommer för att skyliften ska stå på gatan och stoppa trafik. Reparbete är oerhört effektiv på fastigheter och annan infrastruktur.

Altitude Access utför allt från inspektion och reparation till förstärkning med FRP polymeér eller rassäkringar.. Vi arbetar enligt SS-EN 1504 för reparationer, underhåll och skydd av betongkonstruktioner.

Fastighetsunderhåll

Utbildning

#altitude_access

dont hide

FÖLJ OSS GÄRNA I SOCIALA MEDIER!