Utbildning och anmälan

Fallskyddskurser 

Våra fallskyddskurser finns i olika nivåer, inriktning och steg – Grund, Komplett och Tak. Kontakta oss gärna för mer information.

Torn- och mastutbildning 

Kursen hålls i vår inomhus lokal och är således inte väderberoende. Här kan vi lätt träna på hur man ska röra sig master och öva räddning.

Besiktning

Minst en gång om året ska det ske en besiktning av fallskydd. Det är något som vi enkelt kan utföra åt er. Antingen skickar du utrustningen till oss eller så kommer vi ut på plats och besiktigar.

Räddningskurser 

Räddningskurserna är nästan alltid specialanpassade till din verksamhet. Det kan vara räddning från tak för att få ner en hängande person eller att få upp en person från en brunn, kassun eller tank. Här samarbetar vi med Härken och använder vinsch och tripods.

Våra instruktörer har många års erfarenhet av proaktivt arbete i komplicerade miljöer som oljeplattformar, silodyk, militära uppdrag med mera.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med bland annat fallskydd, besiktningar och utrustning, är du välkommen att kontakta oss för mer information. Har du andra funderingar hjälper vi gärna till att svara på frågor.

 

Arbetar du i ett företag som är i behov av stöd i ert fallskyddsarbete, vill skriva avtal angående besiktningar och utrustning?

Kontakta oss så berättar vi gärna mera om hur vi kan hjälpa er. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten.

Fallskyddsutbildning av verksamma proffs

Det som gör oss till en trygg leverantör av utbildningar, är vår dagliga erfarenhet av det vi lär ut. Tack vare att vi arbetar kontinuerligt på höga höjder och i svåra miljöer, kan vi ge den bästa tänkbara kompetensen.

Erfarenhet och kunnande är det vi erbjuder dig. Har du arbete i slutna miljöer, på hög höjd, i pannor eller på andra utsatta platser, kan vi hjälpa till med att sätta upp fasta system som håller personalen på plats och i säkerhet.

I vår kompletta inomhuslokal utbildar vi i Fallskydd, Torn och Mast, Räddning av nödställd och kan specialanpassa utbildningar för alla yrkesgrupper verksamma inom fallskydd och arbeten på höjd.

Vi erbjuder även möjligheten att ta fram utbildningspaket anpassat till aktuell verksamhet. Det kan vara fallskydd kombinerat med heta arbeten, första hjälpen med mera. Det enda du behöver göra är att komma till oss, resten tar vi hand om. Det ska vara enkelt att gå utbildningar hos oss och kontakta oss gärna för mer information.

Arbete i sluten miljö

Arbetar du i slutet utrymme? Arbeta säkert! Att arbeta i brunnar, cisterner, tankar och bassänger ställer höga krav på säkerhet.

Denna utbildning vänder sig till alla som arbetar i slutna utrymmen. Vi lär ut metoder för att jobba på säkraste vis samt hur räddning skall ske om olyckan ändå är framme. Vi går även igenom olika typer av andningsskydd, arbete med tripoder, vinschar och räddningsblock i utbildningen.

Din perfekta samarbetspartner

Vi leverar fallskydds utbildinagr och utrustning för alla tänkbara miljöer. Våra möjligheter att specialanpssa utbildningen till era behov gör oss till en flexibel och effektiv samarbetspartner. För alla typer av höjdarbeten eller fallskyddsfrågor, vare sig det gäller utbildning, vägledning, problemlösning eller utrustningsval så är vi levererar vi. Välkomna!

#altitude_access

dont hide

FÖLJ OSS GÄRNA I SOCIALA MEDIER!